Comkarelia Oy

Comkarelia Oy on vuonna 2014 perustettu televiestinnän moniosaajayritys. Toimipaikkamme sijaitsee Imatralla, mutta palvelumme yltää koko suomeen. Yrityksen henkilöstöllä on useamman vuosikymmenen kokemus puhepalvelimista ja telekommunikaatioalasta. Meillä on takanamme usean toimijan tuki, joiden kanssa voimme tarjota operaattoreista riippumattomia televiestinnän kokonaisratkaisuja, sekä myös kattavat dataverkon palvelut, oli kyseessä sitten wlan- tai lankaverkko. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme heidän tarpeita vastaavan ja kustannustehokkaan ratkaisun sopivia tuotteita ja palveluja käyttäen.
Meidän kauttamme voit saada myös rahoituksen, kysy lisää.

Voit tutustua palveluihimme tarkemmin täältä >>

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Lähdemme ajatuksesta, että olemme asiakasta varten. Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin asiakkaan, sekä oman liiketoiminnan parantamiseksi. Avoin toiminta on avain hyvään asiakassuhteeseen.
Luotettavuus

Vastaamme että tuotteemme ja palvelumme täyttävät asiakkaan odotukset ja vaatimukset. Ongelmien sattuessa otamme vastuun siitä mitä olemme tehneet ja korjaamme ongelman. Varma ja yhtenäinen laatu takaa parhaan lopputuloksen.
Tavoitettavuus

Ennen kuin voimme palvella, meidät pitää tavoittaa. Yhteydenoton helppous ja saatavuus maksimoidaan käyttämällä monia eri tapoja saada tavoittaa meidät. Näitä tapoja käyttämällä voidaan luoda nopeat vasteajat.
Jatkuva kehittyminen

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja olemme valmiina haastamaan omat toimintamallimme. Vuorovaikutus ja asiakkaan tarpeisiin vastaaminen auttaa kumpaakin osapuolta kehittämää omaa liiketoimintaa.

Historia

Vuonna 2007 Veijo Strandén aloitti toimintansa omalla toiminimellään, tehtyään pitkän historian puhelinjärjestelmän asiantuntijana monen eri yrityksen palveluksessa. Veijo hoiti kaikki SCM Partner Oy:n myymien puhelinjärjestelmien asennukset ja ylläpidot. Vuonna 2014 Veijo perusti Comkarelia Oy:n hänen poikansa Jari Strandénin kanssa laajentaakseen toimintaa asennusten ja ylläpidon ohella puhelinjärjestelmien myyntiin, jatkaen tiivistä yhteistyötä SCM Partner Oy:n kanssa.