Laitevalmistajat ja yhteistyökumppanit

Alla löydätte tietoa yhteistyökumppaneistamme sekä heidän tuotteistaan ja palveluista. Lisätietoja voitte kysellä meiltä, palvelemme mielellämme teitä askarruttavissa asioissa.

Sonera on osa monikansallista TeliaSonera ja toimii jo lähes kahdessakymmenessä maassa.
Jälleenmyyjänä voimme tarjota kaikki Sonera palvelut niin yrittäjille kuin kuluttajillekkin.
Sonera tuotteilla parannat yrityksesi palvelutasoa ja tavoitettavuutta.

- Sonera Sopiva Pro - matkapuhelin- ja liikkuva netti liittymät
- Kiinteät netti liittymät
- Viestintäpalvelu VIP
- Yritysnumerot
- Office 365

Tutustu lisää >>

Line Carrier Oy

Line Carrier Oy on kotimainen VoIP-palveluoperaattori ja on osa SFG yhtiötä yhdessä Dial ok:n, Aheadtec:n ja Suomenmaan Puhelinipalvelun kanssa. Line Carrier kehittää kommunikaatiohallinnan ratkaisuja yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat teleoperaattorit, kommunikaatiojärjestelmä- ja VOIP ratkaisuja tuottavat yritykset sekä IT -toimittajat.

Tarjoamamme palvelut yhdessä Line Carrier:n kanssa:


- Kiinteän puheverkon ratkaisut. SIP-trunk palvelut
- Mobiilivaihde
- Palveluvaihde
- Contact Center
- Ulkoistettu vastauspalvelu
- Monikanavainen asiakaspalvelu
- Vaihteenhoito
- Integraatiot
- Palvelunumerot
- Nimi- ja numeropalvelut

Tutustu lisää >>


Cuuma communications Oy

Cuuma Communications Oy on kotimainen VoIP-palveluntuottaja ja palveluoperaattori. Cuuman tuotteet palvelevat koti- ja ulkomaisia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat tuottaa parempaa palvelua kustannustehokkaammin ja parasta teknologiaa hyödyntäen.

Tutustu lisää >>

Alcatel-Lucent on ranskalais-yhdysvaltalainen yhtiö, joka tuottaa puhepalvelimia ja ohjelmistoja sekä palveluita tietoliikenneoperaattoreille ympäri maailmaa 132 eri maassa. Alcatel-Lucent yhtiö muodostui kun ranskalainen Alcatel ja yhdysvaltalainen Lucent Technologies yhdistyivät 1.joulukuuta vuonna 2006.

Tutustu lisää >>

aastra

Aastra on maailmanlaajuisesti toimiva yritysviestintäyritys. Se kehittää ja valmistaa innovatiivisia viestintätuotteita ja -sovelluksia yrityksille. Aastran toiminnot ovat aidosti maailmanlaajuiset - sillä on yli 50 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa ja toimintaa yli 100 maassa.

Tutustu lisää >>

Zyxel

Zyxel on maailmanlaajuisesti toimiva internet-tuotteiden valmistaja, joka on perustettu vuonna 1989. Zyxelin päätelaitteita on käytössä yli 70 miljoonassa paikassa ympäri maailmaa. Zyxel valmistaa mm. palomuureja, reitittimiä, kytkimiä ja modeemeja. Zyxelin tuotteita on käytössä niin kuluttajilla, yrityksillä kuin palveluntarjoajillakin.

>> Tutustu lisää

Insmat

Insmat Oy toimii matkapuhelin-, kamera-, data- ja elektroniikkatarvikkeiden tukkuliikkeenä. Insmat Oy edustaa maailmanlaajuisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuten Sanyo, Transcend, Emporia, Sonim, Teltonika, Krusell ja Golla. Insmat Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu myös johtava kotimainen mobiilipaikannusohjelmisto EasyGO.